Udruga DUH

Dječja Udruga Hrabrost je neprofitna, nevladina humanitarna organizacija osnovana 2003. u Zagrebu, a od 2016. djeluje i u Varaždinu.

udruga duh

Pomažemo djeci s teškoćama u razvoju

Trudimo se jačati samostalnost i samopouzdanje svojih korisnika, djece s teškoćama u razvoju i mladih s invaliditetom, kroz razne zabavno-edukativne aktivnosti koje organiziramo tijekom godine.

MISIJA I VIZIJA

Naša glavna aktivnost je hodočašće u Lourdes

Najvažnija aktivnost naše Udruge je odlazak na veliko međunarodno hodočašće u Lourdes s našim korisnicima, djecom s teškoćama i mladima s invaliditetom. Svake godine u Lourdesu se okupi velik broj djece s teškoćama u razvoju iz sestrinskih udruga iz cijeloga svijeta.

LOURDES
udruga duh
udruga duh

Aktivnosti u Zagrebu i Varaždinu

Tijekom godine Udruga organizira i promiče susrete i druženja, humanitarne koncerte, izlete i hodočašća za djecu i mlade. Informiramo javnost o našem radu, jačamo suradnju sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i izvan nje te prikupljamo sredstva za organizaciju hodočašća u Lourdes.

AKTIVNOSTI

Financiramo se isključivo donacijama

Dječja Udruga Hrabost financira se isključivo donacijama. Volonteri sami plaćaju velik dio svojih troškova za hodočašće u Lourdes. Ovisimo o pomoći dobrih ljudi.

DONACIJE
udruga duh
udruga duh

Svi smo volonteri

Svi članovi Udruge su volonteri, što znači da ne primamo naknadu za svoj rad. U Udrugu ulažemo svoje slobodno vrijeme, znanje, ljubav i strpljenje kako bi se DUH priča i dalje nastavila.

VOLONTERI