Doniraj

Pomozi nam donacijom

Dječja Udruga Hrabost financira se isključivo donacijama. Volonteri ne primaju nakandu za svoj rad već i sami plaćaju velik dio svojih troškova za hodočašće u Lourdes. Ovisimo o pomoći dobrih ljudi. Tri su načina kako nam možeš pomoći.

budi dobri duh

Budi Dobri Duh

Pomozi nam pronaći osobu ili pojedinca koji bi sponzorirali put u Lourdes za jedno dijete. Ukupni trošak puta po osobi je 4500 kn, što je mala cijena za ono što djeca dožive i pamte cijeli život. Kontaktiraj nas za više informacija!

budi-duh-andjeo

Budi Duh Anđeo

Doniranjem 30, 50 ili 100 KN mjesečno putem trajnog naloga pomaži nam svaki mjesec.
DUH jako treba anđele koji bi uvijek bili uz njega! Kontaktiraj nas za više informacija!

mala donacija je velika

Mala donacija je velika

Kada dolazi od srca. Pomozi nam jednokratnom donacijom na naš žiro račun. IBAN je HR4323600001101692325
Klikom na gumb možeš nam pomoći preko kreditne ili debitne kartice!

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje donatorima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima udruge kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.